Vedetism

luni, 27 decembrie 2010
Am gasit intamplator blogul unei fane Twilight si am vazut acolo ceva care m-a intrigat si nu pot sa imi tin gura.
Deci Ramona a facut un concurs in cadrul caruia a oferit ca premiu parti din ficuri scrise de ea care nu au fost inca publicate si ***Atentie*** un autograf.
Adevarate manuscrise, nu-i asa? Pai nu prea. Dar fata pare destul de incantata, uitati: http://mileeshake.wordpress.com/2010/12/26/castigatoarea/ 

Ma mananca limba si degetele si nu pot sa ma abtin sa nu intreb: cu ce ocazie e Ramona vedeta si da autografe?
Ma gandesc ca daca acum, cand practic nu e nimeni, are aere de vedeta, va dati seama daca o sa ajunga vreodata sa publice o lucrare scrisa de ea cum o sa fie? 
Ii mai ajunge cineva la nas sau e cu el atat de sus ca zgarie norii?

28 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    =))=)) ma fata se crede importanta las-o =))
    vai deci se crede cineva important (p.s. nici nu o cunosc pe Ramona dar se vede ce persoana e) =)) cine ar fi prostul sa participe la un concurs si sa castige asta?=))

  1. Anonim spunea...:

    GGT nu inteleg de ce ti-ai mai facut iar blogul din moment ce le stergi pe fiecare dupa un timp :)):)):)):)))

  1. Anonim spunea...:

    premiul era o carte oameni buni! beliti ochii la ce scrie pe blogul fetei si lasati-o pe GGT sa viseze in continuare

  1. Anonim spunea...:

    Daca fata e fana ei si i-a cerut un autograf nu vad ce e rau ca i-a dat unul. Ce mare e invidia!

  1. Anonim spunea...:

    De fapt fata nu i-a cerut niciun autograf ea i la dat de buna voie =)) si si-a facut si poze, eu nu am nimic cu asta :-?? ma intriga faptul ca a facut poze nu la scrisoare sau ce ia scris ea felicitare, ci atunci in momentul cand ii scria a pus pe cineva -ca se vede ca nu e ca si cum ar fi ea- probbail s-a si laudat cu tema asta "vaai fata am dat autograf si sunt minunata 8-|" :|
    Da-i fetei cartea ca a castigat-o dar nu ii da autograful tau sau o prefata de la un fic necunoscut pe care nu il stie lumea si a avut respectiva onoarea sa citeasca. Draga Ramona se vede ca iti place sa o faci pe vedeta =))

  1. Ionela spunea...:

    Daca Ramona e fitoasa si se crede vedeta atunci Ella cum mai e, ca avea la status Va iubesc fanii mei?

  1. Anonim spunea...:

    De fapt, GGT, ma mir ca te intereseaza atat de mult Ramona incat nici macar nu ii urmaresti site-ul, trebuie sa aflii asta de pe site-ul altcuiva.
    De fapt, ce e atat de rau in a primi cadou de Craciun o carte? Cum spunea si unul din Anonimi, mare e invidia!

  1. Alecsandra spunea...:

    Nu intzeleg kre e problema. Eu dau autografe p toate cartzile p kre le fac cadou prietenilor ca sa isi aduca aminte de mine peste ani knd vor redeschide krtea.Shi nu sunt vedeta shi nici nu ma kred.

  1. Anonim spunea...:

    Ramona se crede superioara tuturor,o arata peste tot prin comentarii sau diferite postari pe blog.Mai rau este faptul ca unele fete ii canta in struna si atunci cum sa nu se simta plina de ea domnisoara Ramona.Ipocrizia anumitor autori de fanficuri ma lasa rece...

  1. Anonim spunea...:

    Nu am nimic cu Ramona si nu credeam ca daca un autograf dat pe o carte o semnatura este ca si cum ai avea aere, dar faza e ca s-a pozat in timpul asta, adica cineva a poza-to. In concluzie? Era atat de mandra de ea si de ipocrita incat se mai si lauda.

  1. Anonim spunea...:

    pozat-o*

  1. *Ioana spunea...:

    Ionela draga:))
    Ella are id nou :-b, iar dintre fanii tw ma are doar pe mn in aceea lista, a zis ca nu mai vrea pe nimeni altcineva :))
    Deci nu stiu pe ce id ai vazut tu ca cica avea la status "va iubesc fanii mei", ca pe idurile vechi nu a intrat de o vesnicie, si daca a intrat a trimis doar un mass :))

  1. Ionela spunea...:

    Joanne asta se intampla prin vara, dar totusi se intampla.

  1. *Ioana spunea...:

    ma rog, oricum cred ca era de la facebook (ma refer la acele LIKE-uri), cred ca o cunosc pe Ella mai bine decat tine si pot sa zic ca sa schimbat in ultima vreme

  1. Anonim spunea...:

    De fapt nu e de la Ramona e de la sponsorul ce a oferit cartea. Ramona te crezi vedeta fata mea?=)) Ca ai scris acoo "de la Ramona cu mult drag " =))

  1. Anonim spunea...:

    Ramona e o persoana de treaba, modesta si cu picioarele pe pamant. Nu mai trageti concluzii aiurea daca nu o cunoasteti. Chiar am vorbit cu ea pe mess si la un moment dat vroiam sa fac o recenzie unui fic de-al ei pentru o tema de la scoala si a ea a zis ceva de genul "gaseste o carte care chiar sa merite, eu nu sunt scriitoare". Daca tot va place voua gossip girl, as asemanao cu Dan Humphrey, care cand a zis cineva care ii citise lucrarile "Cred ca e o onoare sa fii prietena cu cineva atat de talentat care scrie asa frumos" Blair a zis "Dan scrie?". Cam asa si cu Ramona, nu ii place sa se laude si nici nu se baga in jocurile mizerabile la care va pretati voi.

  1. Vio spunea...:

    Adica de ce mi-ai sters comentariul, draga Cum-Dracu-Te-Numesti ? Pe mine nu ma irita nimic mai mult decat prostia omeneasca si dat fiind ca tu ai prostie cat pt tot poporul, ma iriti la maxim. Si daca nu te stapanesti si continui cu barfele astea de colt de strada, I'll haunt you down, pricepi? Daca nu crezi in spirite, ai face bine sa-ncepi sa crezi pt ca o sa te bantui dracului, ma-ntelegi? INTELEGI? Acum deja am luat-o personal. Cati ani ai oricum? 14, maxim 15 iti dau eu. Numai o minte neevoluata ar concepe asa ceva. Sunt cu cel putin 3-4 ani mai mare ca tine asa ca sa te fereasca sfantu sa te pui cu mine ca te ia mama dracului!

  1. Anonim spunea...:

    ce sponsor? ca eu nu am vazut nici un sponsor nicaieri

  1. Nu am sters commentul desi poate ar trebui. Eu nu am injurat pe nimeni, dar tu ma injuri cu spor. Si totusi nu ar trebui sa mori mai intai ca sa poti sa ma bantui? In orice caz am niste apa sfintita langa mine si o sa fac rost de busuioc.

  1. Vio spunea...:

    Tu faci mai rau decat sa injuri oamenii. Cine esti tu sa spui ca omul cutare se crede vedeta si ca omul cutare e bucuros ca a primit o carte cu autograf? Bai bravo ei si sincer imi pare rau ca n-a lasat un comentariu de dulce aici, genul care sa-ti provoace diabet.
    Ce te freaca pe tine grija ce fac altii, a? Cine dracu te crezi, Mesia varianta feminina? Vezi-ti de viata ta si lasa-i pe ceilalti sa-si vada de ale lor.
    Si zici ca nu mi-ai sters primul comentariu, dar a disparut in mod misterios la 5 minute dupa postare :)

  1. Anonim spunea...:

    Esti Ramona cu siguranta /:)

  1. Bianca spunea...:

    Mda...Ori Ramona ori prietena ei cea mai buna.Alt fel nu ai fi asa revoltata.:))

  1. AlexaNdra spunea...:

    Vio, explica-mi si mie un lucru. De ce esti asa revoltata? Nu inteleg... A zis cumva ceva de tine? Sau mai nou esti pusa in slujba de avocat?
    Si de ce trebuia sa incepi sa jignesti? - Citez: "si dat fiind ca tu ai prostie cat pt tot poporul". Daca tot te dai mare ca ai nu stiu cati ani, DEMONSTREAZA! Fi tu cea desteapta.
    Si ca sa-ti mai spun ceva... Asa pentru a te informa si pe tine, ca vad ca esti cam in urma. Imediat dupa postul "Vedetism", cand a aflat cum stateau lucrurile in realitate, GGT a clarificat lucrurile, imediat, in aceeasi zi ( 27 dec. ) in postul "O corectare"; iar comentariul tau a fost dat in data de 28 dec. Deci m-am lamurit si cu tine..

  1. Vio spunea...:

    Oare de ce nu ma mir ca spuneti ca-s Ramona? Mintile voastre parca sunt conectate. Unde naiba erati cand Dumnezeu a impartit creiere? Probabil ca si acum, aveati capetele in fund. Cine te crezi tu sa-mi spui mie cum sa vorbesc? Nu ma lua cu prostia asta ca sa fiu eu cea matura bla bla. Dupa fraza asta sincer nici nu m-am obosit sa citesc restul comentariului.
    Ma irita prostia omeneasca. Si vad ca te-ai alaturat si tu clubului, draga Bybyutza. Invata sa scrii romaneste si apoi indrazneste sa deschizi gura, ok? Terminat.

  1. Anonim spunea...:

    Vio, ești tare. Dar ești tare.
    „Unde naiba erati cand Dumnezeu a impartit creiere?”
    :))

  1. Bianca spunea...:

    Dragă Vio,eu nu am comentat nimic din ce ai scris.Mi-am spus doar părerea dupa ce am citit comentariu tău.Si până la urmă nu văd care este problema ta dacă eu vreau să dau un comentariu prin care să-mi exprim opinia.Așa cum tu poți face asta si ceilalți o pot face.Si iți spun eu de ce nu te miră ce am spus eu si Anonima .Ca reamintire pentru tine: Am spus că esti Ramona.Sau bine hai,eu am mai spus că ai putea fi o prietenă de-a ei.Din cauza asta nu esti tu surprinsă.Pentru ca una din două variante este adevărată.Chiar dacă ,sa zicem ca nu ar fi,de ce nu vrei sa ne spui si nouă de ce ești așa revoltată? Eu aș fi doar pentru mine și pentru prietene foarte apropiate.Asa cum presupun că ești tu pentru Ramona.Cât despre cum scriu...am citit de peste 10 ori comentariul meu si nu am găsit nici o greșeală. De data aceasta am scris și cu diacritice,in caz ca asta era problema ta.Deși nici tu nu le-ai folosit.Te cerți cu mine degeaba.Nu te-am jignit,nu ți-am facut absolut nimic,desi tu acum m-ai jignit.

  1. AlexaNdra spunea...:

    Acum inteleg de ce esti revoltata.
    Dar totusi... te invit sa citesti si sa recitesti comentariul meu si sa-mi spui si mie unde ti-am impus eu tie cum sa vorbesti!
    Si sa zicem ca si eu sunt "proasta" - se pare ca la tine, oricine iti aduce un contraargument este prost - sa fiu sanatoasa, d-aia nu mai pot eu de parerea unei persoane insignifiante ca tine.
    In comparatie cu tine care te lauzi ca ai n ani, sa stii ca si cele mai mici ca tine, cu minti "neevoluate" au dat dovada de mai multa maturitate decat tine. Nu au recurs la jigniri ca tine.

Trimiteți un comentariu