Serios?

vineri, 24 decembrie 2010
La scurt timp dupa ce eu am creat blogul prima data au aparut tot felul de alte bloguri care incercau sa ma imite. Vreau sa va vorbesc despre blogul WE KNOW ABOUT THEM. Posta acolo o fata care nu stia sa scrie prea bine dar stia multe insulte si le folosea la fiecare fraza.
Prima ei victima a fost Belly-Welly aka Geanina. A facut-o in toate felurile pe saraca fata.Nu zic, pe ici pe colo avea dreptate. Si apoi apare victima-Belly-Welly si ne face o demonstratie de limbaj ca la usa cortului, asta dupa ce chiar ea a amenintat ca daca va scrie GGT(adica eu) despre ea face scandal si bla bla bla.
Asta era clar o provocare, tipa isi dorea sa fie barfita, sa fie in centrul atentiei. Si iata ca apare cineva care ii indeplineste dorinta. Cineva care face cam aceleasi greseli gramaticale ca ea, cineva care injura cam la fel ca ea si cineva care pune numele blogului de barfa la fel ca blogul pe care il avea ea.
Eu nu mai trag concluzii, va las pe voi. Si inca ceva: mai stiti leapsa aia care cirula intr-o vreme care te punea sa iti arati desktopul? Nu stiu daca Belly-Welly a facut acea leapsa, deci nu am o dovada concreta, dar tipa de pe "We know about them" ne-a aratat putin din desktopul ei.


Faceti un zoom pe partea stanga a fotografiei.

2 comentarii:

  1. Anonim spunea...:
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  1. Anonim spunea...:

    iep, dar daca avem desktop-ul scriitoarei, nu dovedeste mai nimic bucatica aia de poza. :P
    sunt multe bloguri asa, nu doar asta.

Trimiteți un comentariu