Celebritate

vineri, 31 decembrie 2010
Zice lumea ca am ceva personal cu ea. Nu e personal, dar si-o cere.
E vorba despre Ramona din nou. As putea sa scriu o carte cu barfe despre ea, ca am material destul.
Alta bomba: face un film.Prima data am zis "aaa ok...". Dar dupa cateva sapaturi aflu ca ea nu are niciun fel de experienta in asa ceva. 





Am vazut interviurile cu asa-zisii actori si nu am fost deloc surprinsa sa aflu ca nu sunt actori. Nici ei nu au habar cu ce se mananca domeniul asta. Si cu toate ca am zis sa astept pana o sa apara minunatul film, nu am putut  sa ma abtin. Pentru ca am vazut scenele de la repetitii si am ras cu lacrimi. Am inteles ca filmul o sa fie o drama, dar cred ca o sa rad pana o sa fac pe mine.


LINK: http://ramonasmovie.wordpress.com/


Si mai ziceti ca nu vrea cu orice pret sa fie celebra?

9 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    =))=)) ma sufoc am urmarit acum blogul =)))) vai doamne =))))))))))))))
    cum se poate asa ceva e una acolo care trebuia sa aiba rolul lui rose, georgia bai frate aia seamana a rose?zici ca-i tomberon =))))))))))))))))))))))))
    faza e ma jigneste personajele
    nu le-a ales deloc bine nu se potrivesc niciunul in rolurile care le-au primit
    Deci Ramona lasa-te de meserie, app cu ce filmati voi filmul? cu telefonul mobil?=))hahahahaha=))) stomacul emu sufera =)))

  1. Cărți Alese spunea...:

    Eu is curios cum o sa fie filmul :D. Toti actorii acu inceput de jos ca ex Megan fox cum arata atunci si cum arata acum ;). SUCCES RAMONA!

  1. alexandra spunea...:

    =)) Mor de ras, am ramas fara cuvinte=)):)) Macar cu "filmul" acesta ne amuzam teribil:))

  1. alexandra spunea...:

    Sa nu mai spun cat de mult m-a amuzat cand am vazut-o pe Georgia(inlocuitorea lui Rosalie) cu airbag-urile alea:)) Foarte potrivita pentru rol:))

  1. Anonim spunea...:

    Mda.Am vazut [din pacate] actori reprezentati pentru anumite roluri,nu au nici macar o treaba cu actoria se vede si lipsa de profesionalism din interviuri sau ce sunt alea.Dar sa gandim logic,nu poti sa faci un film asa peste noapte .Ai nevoie de anumite chestii ,un buget,un regizor,nu se bate din palme si gata.Filmul asta este doar o alta fantezie a Ramonei care nu stiu cum ,apropo,a ajuns pe locul doi la cei mai buni scriitori...

  1. alexandra spunea...:

    Iar numele "filmului" e total pe dinafara. "Jurnalul unei iubiri interzise" nu e un nume cu logica. M-am straduit un pic sa-mi dau seama ce vrea sa spuna, dar nu are nici un sens. La "Jurnalele Vampirilor" inteleg, Elena si Stefan au cate un jurnal. Dar la "Jurnalul unei iubiri interzise" cine tine un jurnal? Iubirea interzisa? =)) Cum am spus, nu vad nici un strop de logica aici. :))=))

  1. alexandra spunea...:

    Veti avea parte de multe surprize:)) Doar intrati pe blogul acesta, sa vedeti:)) Incepe sa-mi placa sa fiu rea, ha ha ha, dar este vorba despre "vedeta noastra" ,Ramona. Era sa mor de ras cand, din lipsa de ocupatie am intrat pe blogul asta si am descoperit "bomba", ca sa zic asa, sau "bombele" :))=))
    http://iloveramonasfiction.wordpress.com/

  1. mIddLe~PrInCeSs spunea...:

    Mama,mama,Ramona,s-au rupt toate blogurile in doua din cauza ta :)))

Trimiteți un comentariu