Bloguri, bloguri

duminică, 26 decembrie 2010
Tot printre bloguri ma invartesc pentru moment. Tot mai multe bloguri Twilight se zbat ca niste pesti pe uscat apoi isi dau duhul. Printre acestea amintim Ashley Greene Romania, care incepuse bine dar s-a topit ca o inghetata lasata la soare, TwilightFanclubRomania, care a aparut brusc si a disparut treptat dar sigur, Respect RPatzRoamnia care ori a fost sters ori am gresit eu linkul si multe alte bloguri pe care nu are sens sa le mentionez.
Zici ca a venit cineva, HOCUS-POCUS-PREPARATUS si le-a ras de pe fata pamantului, sau de pe fata blogosferei. 







Tot cautand bloguri, am dat peste unul care se numeste Twilight Lovers Romania si NU ESTE Twilight Lovers Blog despre care am scris de curand, ci un altul.
Caut cu spor in arhiva si gasesc: blogul Twilight Lovers Romania a luat fiinta in octombrie 2009.
Caut si pe Twilight Lovers Blog si vad ca a luat fiinta in septembrie aceluias an deci cu o luna mai devreme decat sus numitul Twilight Lovers Romania.
Twilight Lovers Romania, condus de Mady si Andreea s-a inspirat din numele blogului Twilight Lovers Blog condus de Ramona sau e o coincidenta?

1 comentarii:

  1. Maddy spunea...:

    Hey! Eu sunt Maddy de la twilightloversromania. Este doar o coincidenta... eu cand am facut blog-ul vreo 2 luni de zile nu s-a intamplat nimic cu el.. adica... 0 vizitatori... nici afiliati... nimic! Si dupa, cand am inceput eu sa caut afiliati (asta se intampla pe la inceputul anului 2010) am descoperit celalalt blog, Twilight Lovers. Deci chiar nu am stiut de existenta lui! Eu respect fiecare blog cu Twilight, pentru ca este destul de greu sa fii admin-ul unui blog cu stiri zilnice si nu mi-as fi permis sa iau acelasi nume ca cel al unui alt blog.
    PS: E dragutz blog-ul tau... foarte original! Bravo!

Trimiteți un comentariu