Multe bloguri...degeaba!

sâmbătă, 19 februarie 2011
Tot mai multe bloguri isi dau duhul. Pe unele nu s-a mai postat de luni bune, altele au fost sterse, pe altele s-a postat un anunt de inchidere. M-a amuzat o explicatie pe care am gasit-o pe unul dintre blogurile inchise si o sa v-o arat imediat.






Acum cateva dovezi:


http://newmoon-108.blogspot.com/ Ultima postare: joi, 4 noiembrie 2010


http://fans-love-midnight-sun.blogspot.com/ Ultima postare: VINERI, 13 AUGUST 2010


Blogul de la adresa twifans-romania.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.


http://thetwilightworld1.blogspot.com//  Imi pare ca trebuie sa va anunt, dar voi inchide blogul din 2 motive:
1. Nu mai am timp.
2. Acum sunt fan The Vampire Diaries, deci nu mai sunt fan Twilight.

Asta m-a amuzat. Cum adica sunt fan TVD si nu mai pot fi fan Twilight? Deci mie daca mi-a placut CSI New York, apoi mi-a placut si Criminal Minds, inseamna ca trebuie sa nu imi mai placa CSI. Zici ca e o relatie: ii dau papucii lui Twilight pentru TVD.
WTF?

4 comentarii:

  1. Bianca spunea...:

    LOL asta e penala:)):)):))=))
    Deci daca incepe sa-mi placa alt ceva trebuie sa sterg si eu blogul.:)):)):))
    Bv GGT! ;)

  1. Anonim spunea...:

    Buna draga piti gossip girl...eu tin ce blog vreau,unde vreau si o sa aiba exact ce tema vreau pt ca ma doare fix in pix de ce scrii tu pe acest blog de cacat pe care sunt sigura ca se pisa majoritatea,intelegi?Si daca nu intelegi e trist...nu am ce sa iti fac...oricum poti sa scrii ce baliverne vrei tu ca nu imi pasa,eu nu trebuie sa dovedesc nimanui ca am fost,sunt si o sa raman fana twilight.Asta nu cred ca intereseaza pe nimeni stiu numai eu.Pe cand tu,nici nu stiu ce vrei sa dovedesti cu blogul si cu cacaturile care le scrii aici...in fine faci absolut ce vrei...ohh si am uitat sa spun ca iubesc provocarile si razbunarea?Hmm da,le ador...deci astept urmatorul post;)Take care;)
    XOXO Livia(asta daca te intereseaza numele meu,sa stii asa pe viitor:>:> )

  1. Livia, cred ca ti se pare ca esti mare vedeta dar eu habar nu am cine esti si nu am de gand sa ma obosesc sa iti raspund la comentariul care oricum nu prea are inteles.

  1. *Ioana spunea...:

    si mie imi place CSI NY :X:X si de atunci m-am uitat la mai multe seriale inclusiv vampire diaries dar asta nu inseamna ca nu-mi mai place CSI :)) avand in vedere ca e primul serial pe care l-am vazut cap-coada

Trimiteți un comentariu