Again...

duminică, 6 februarie 2011
Se pare ca e din ce in ce mai la moda sa pupi in fund scriitoarele de ficuri, sa le faci sa se simta importante. Am gasit alt blog care ia interviuri acestor minunate si neintelese "vedete".
Si micile scriitoare de abia asteapta un motiv ca sa iasa in evidenta. Se pare ca lumea Twilight s-a impartit in doua: idolii si fanii. Doar eu sunt din cale-afara de ingretosata de turnura pe care au luat-o lucrurile?
Ziceam de un al doilea blog care ia interviuri scriitoarelor de ficuri: Twilight Forever cred ca se numeste.


Dovada: Noi suntem Maya si Andu` si va prezentam,prima noastra „victima” din campania „EI fara masca”.Numele ei este Bianca[BBi`],are 15 ani si este un bobocel al scolii Generale nr 1.Ii place sa scrie,sa citeasca,dar mai multe veti afla doar citind mai departe.


Si apoi urmeaza un interviu de proportii uriase, cred ca nicio vedeta internationala nu a dat un interviu atat de lung pana acum.


Link:http://diamadaz.blogspot.com/p/ei-fara-masca.html

4 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    Frate. Chestia asta cu interviurile incepe sa ma calce pe nervi. Cat si scriitoarele, cat si asa-zisii fani n-o fac decat pentru atentia pe care urmeaza s-o primeasca. Pana la urma, cine naiba da 2 bani pe ce melodie ii place si cum i-a venit nu-stiu-ce idee lui Xulescu, ilustru scriitor de fanficuri?
    In fine. Putem comenta cat vrem, superficialitatea - ca sa nu-i zic altfel - va continua sa infloreasca.
    Tu, insa, draga Gossip Girl, desi ai o gramada de fite si judeci dupa aparente, luandu-ti rolul de critica a lumii Twilight si aplicand etichete (de parca oamenii n-au sa creada oricum ce vor) doar asa, ca ti-a venit tie, macar stii s-o faci cu stil. Ai stofa de reporter la o revista de scandal, sau de paparazzi. Stii sa distrezi cititorul, sa scoti latura aia data naibii si barfitoare din el. Continua. Pana la urma, traim intr-o tara libera, unde poti face ce te taie capu'. :P

  1. Anonim spunea...:

    :)))) doamneeee logik....
    Andu si BBi sunt surori 8-> asa ca logik ca ea este prima 8-|

  1. alexandra spunea...:

    Crede-ma GGT ca nu esti singura caruia i se face rau...

  1. elena spunea...:

    GGT, pot sa-ti dau peste as cuc e ai scris despre mine, acum ceva timp?:)
    Haha! Uite ca in cele din urma,mi s-a propus sa devin admin pe blogul liceului si am acceptat :|
    Sa te mai legi tu de mine :)) Toate cele bune :))

Trimiteți un comentariu