Alt scandal

miercuri, 2 februarie 2011
Se pare ca scandalurile se tin lant, sar din blog in blog ca o broscuta hiperactiva. Acum scandalul a poposit pe blogul lui Andru. Pe cel de-al 4-lea blog al ei daca nu ma insel, blogul ficului Joker.





Personal, ficul nu imi place, dar asta e doar parerea mea. Evident, este vorba despre Andru, pe care toata lumea o ridica in slavi, deci ar putea sa scrie cele mai mari aberatii si "fanele" ei tot ar continua sa o idolatrizeze pentru ca e "CUULLL".


Trecand peste parerile mele, ajungem la scandal. Cineva are impresia ca Andru nu face 2 fecale. Surprinzator, lumea nu e alcatuita doar din suporterii ei.


Acum dovada:


Michelle

Sfat : lasa-te de scris ,scrii ca un cacat seriously, nu o lua ca un jignire da ficul tau e un cacat :| si mai ai si o gramada ce fanii ,saracii oamnei :|


Si cum era de asteptat, cateva fane devotate ii sar in cap, se adauga niste comentarii semnate de Andru si scandalul e gata. Se serveste cald si in bucatele mici.



11 comentarii:

  1. Bianca spunea...:
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  1. Bianca spunea...:

    Mda..acum am vazut si eu mai bine ce s-a intamplat.Oricum,Michelle e clar ca a jignit-o pe Andru.Totusi,mie Andru mi se pare o fata Ok.Oricum a dovedit mai multa maturitate decat Michelle.Si,eu totusi nu o inteleg pe Michelle.Daca nu ii place poate foarte bine sa nu mai citeasca si gata.Nu trebuie sa jigneasca pe cineva doar pentru ca nu ii place ei.

  1. Just another hippie human spunea...:

    1. imi place tema blogului :-bd
    2. sincer..nici mie nu imi place cum scrie Andu...adik nush...am citit o parte din nou fic "joker" si nush..nu m'a captivat delok...mrg nu ma bag :-??
    3. Faci o treaba sooper buna cu blogu :-bd

  1. Bianca spunea...:

    Wow...tema noua!!E super mijto!!;)

  1. Elly spunea...:

    haideti sa ne distram, cat inca mai e vacanta: http://cretinizariinmasa.blogspot.com/ :))

  1. Just another hippie human spunea...:

    Hey Elly..nu inteleg dc o copiezi pe GGT..adik..ok a fost amuzant sa vezi o data un text "corectat"..dar sa faci si tu unu...deja..e booring..
    da mrg...

  1. Elly spunea...:

    nu copiez pe nimeni, ci duc munca mai departe. GGt se ocupa de cu totul altceva. Ati vazut si voi ca fetele de pe blogul cu ficuri masacrate si-au incetat activitatea, deci ce ma opreste pe mine sa ma revolt impotriva cretinizarii in masa! ;))

  1. Just another hippie human spunea...:

    Eo sincer cred ca e o pierdere de timp tot ce faci...dar nu ma bag..e timpul tau..faci ce vrei q el ;)

  1. Anonim spunea...:

    Drept sa iti spun Gossip Girl apreciez ceea ce scrii,dar aici nu ai dreptate.Stiu cine-i Michelle,o tipa care este paralela cu limba romana si se crede emo.Recunosc citesc Joker si apreciez ceea ce scrie Andru,dar sa fim seriosi ea a vorbit vreodata cu Andru? Daca ar fi vorbit si-ar fi dat seama ca este doar un alt scriitor amator care isi posteaza fanficul pe un blog.Nu este deloc genul care sa alerge dupa popularitate,probabil daca ati privi mai atenti ati vedea asta.Faptul ca Michelle i-a spus ca "fanficul e de cacat" nu inseamna nimic relevant pentru "majoritate" , si oricum tipa are si blog,iar fanficurile ei nu sunt tocmaigrozave.Dar tipa si-a exprima opinia e libera s-o faca,asta este partea 1 .Partea 2 este ca nu stie sa-si exprime opinia intr-un mod adecvat,injosindu-se aiurea .

  1. Anonim spunea...:

    GGT ai vazut, pe zi ce trece lumea nu mai are ce face pe acasa, decat sa imite ceea ce vad si sa fie la "moda" daca asta e un cuvant bun..., dar de curand am gasit un blog http://twilight-parody.blogspot.com/ altul din lumea "gossip" problema ar fi urmatoarea, nu ca fetele care il intretin au copiat ficurile masacrate, ci alta! daca tragi un ochi vei vedea ca la blogroll la ele este un sigur blog, anume blogul geaninei cu niste poezii care s-a dovedit a fi wkat. Deci cine pot fi aceste 2 persoane, pretene de ale ei? sau chiar ea insasi? =)) cum sa fi atat de prost incat sa faci asta :)):))

  1. Anonim spunea...:

    aaa buna. Deci... vreau sa clarificam lucrurile aici. Pana astazi nici nu stiam ca Joker exista.O stiu pe Andru, si nimeni nu o idolizeaza, e doar o scriitoare foarte talentata, ne place cum scire si atat! Astazi Dyana m-a intrebat de ce am scris comentariile. Habar nu aveam ddespre ce era vb i-am cerut link si am citit comentariile jegoase ale acelei..nu stiu cum sa ii spun si am lasat un comm pe blogul ei prin care sper ca lucrurile sa se clarifice. NU eu am fost cea care am scris acele comentarii. Iar daca autoarea citeste ceeace am scris acum vreau sa ii spun ca nu am mai intalnit asa o persoana care sa ajunga sa se foloseasca de cel mai josnic mod de a ma supara. Imi e mila de el/ea. Este jalic!

Trimiteți un comentariu