Zmeura de aur

vineri, 7 ianuarie 2011



Premiile Zmeura de Aur sunt opusul Premiilor Oscar, premiindu-i pe cei mai slabi actori, scenariști, compozitori, regizori, și filme.


Mergand pe aceasta idee, astept propuneri pentru cel mai slab blog, cea mai slaba scriitoare de ficuri si cel mai slab traducator de ficuri.

9 comentarii:

  1. elena spunea...:

    cel mai slab blog: Gossip of Twilight world :))

  1. Lexie spunea...:

    Cred ca cel mai slab blog este, dupa parerea mea, Twilight Hot News. E pacat, pentru ca era destul de bun candva, dar nu s-a mentinut... Asta e

  1. Anonim spunea...:

    este o prostie postul acesta deoarece descurajeaza scriitoarele de ficuri, administratoarele blogului si esti chiar nesimtita, uite eu propun ca cel mai slab si prost blog pe acesta deoarece jignesti oameni prin postul pe care l-ai facut acum, felicitati tu vei primi zmeura de aur :* poti incepe pollul.

  1. Anonim spunea...:

    propun ca regizor pe ramona tipa care cica face film "jurnalul unei iubiri interzise"=))=)) si ca film tot filmul ei de cacat il propun =)))))))

  1. Ramona o sa ia sigur zmeura cand o sa iasa filmul :)) cat despre mine, ar trebui sa ma comparati cu celelalte bloguri de barfe (de ex. cu WKAT) nu cu blogurile de stiri ca asta nu e blog de stiri twilight, Thnx Good ca si asa sunt destule epave :))

  1. Anonim spunea...:

    Zmeura de aur este prezentata si reprezentata de GGT!

  1. Anonim spunea...:

    WKAT? da-mi linku'

  1. http://we-know-about-them.blogspot.com/

  1. Anonim spunea...:

    Ramona.- la tot :))

Trimiteți un comentariu