Scoate masca!

sâmbătă, 15 ianuarie 2011
Stiti, copie dupa copie nu mai iese chiar ca originalul. Asa s-a intamplat si cu blogul It'sGossipRo, care a incercat  sa ma copieze si sa se ridice la nivelul meu dar nu a reusit sa ajunga nici la degetul mic.
Dar ce treaba are fata de acolo cu mine? Daca e tot un blog de barfe de ce incearca sa ma discrediteze? Va zic eu de ce: pentru ca m-am luat de Ella. Nu vi se pare ciudat ca blogul a fost mort o bucata buna si acum dintr-o data a inviat? Mie nu mi se pare ciudat, ma asteptam sa se intample asa pentru ca tipa de acolo e Ella si incearca sa porneasca un razboi cu mine, sa se razbune pentru ca am vorbit-o de rau. Desi ea a scris cu manuta ei ca s-a plictisit de Twilight, eu doar am dat copy paste.




Papusica blonda, nu te mai ascunde in spatele mastii ca nu te prinde. Si btw, stii care e culmea prostiei? Sa faci pe prostu' si sa ramai asa. Ai incercat?

9 comentarii:

  1. -A. spunea...:

    Wow ! Aia din poza esti tu !? :O:))
    Ei bine , GGT ...Se pare ca ti-ai gasit nasul !:)) De ce ? Pentru ca tu ai incercat sa ne faci sa ne certam intre noi , si nu prea iti merge ... Acum , ca cealata GG , s-a intors ce ai sa faci ? Ai sa te certi si cu aia ?:)) Deci pe blogurile astea doua , ma refer la tine si la Gossip People zici ca se filmeaza o telenovela ! Nici una nu e mai prejos ! Parca ati fi la "tanar si nelinistit " episodul 34978 :)) . Dar , spre deosebire de tine Gossip People are intr-un singur sens dreptate "Once a bitch ...always a bitch ! " Dar se aplica si la ea si tine , asa ca...sport la cearta ! ( Asta o sa fie gen Bride Wars :))-deci watch out , ca o sa iasa cu artificii-:)) )
    Ooo , da ! Si inca ceva !
    "Asa s-a intamplat si cu blogul It'sGossipRo, care a incercat sa ma copieze si sa se ridice la nivelul meu dar nu a reusit sa ajunga nici la degetul mic."
    Dictionar pentru nestiutori
    "nivelul meu" = jos , foooarte jos , in pamant!

  1. GossipPeople spunea...:

    In primul rand multumim pentru reclama si putem spune ca nu suntem Elena de pe blogul Twilight Hot News.

    GGT noi de dispretuim de cand ai inceput sa barfesti lumea pentru prima oara, pe Andru,Eve&Dragana,Mariana si pe Ramona care dupa parerea mea o invidiezi foarte mult.
    Daca te intereseaza-De Gossip Girl stiam toti din 2003(cartile) iar tu atunci te jucai cu ... in nisip (daca te-ai prins).Puteam face un Blog mai demult din 2007( de cand a aparut Tv show-ul) dar nu era genul nostru dar vad ca tu ai tupeu de ala- miss originality =)). NU ESTI ORIGINALA SI NICI NU VEI FI!

    Imi cer scuze in primul rand Ramonei ca am pus barfe despre ea, Cu totii banuiam ca ea e GGT sau ii placea sa fie barfita pentru reclama dar nu stiu e prea de tot. Asa ca ne Pare Rau.

    O vom barfi doar pe GGT sa vedem daca ii place sa fie si ea barfita.

  1. GossipPeople spunea...:

    Ne pare nespus de rau Elena ca a pus poza aia GGT cu tine. Doar asa iti putem cere scuze...

  1. EU am avut ideea sa o adaptez pe Gossip Girl din serial la realitate. Chiar daca am copiat ceva, am facut ceva propriu pana la urma. Nimaui nu i-a mai venit ideea ca o GossipGirl ar putea sa existe in realitate. Ceilalti doar m-au copiat pe mine. JALNIC

  1. -A. spunea...:

    Pai ... Normal ca nu i-a venit nimanui ideea asta , ca nu are nimeni tarate in loc de creier asa ca tine ! :))

  1. *Ioana spunea...:

    pam pam param pam pam!

    He he, ce bine ca avem subiect de barfa ;))

    In ce lume haotica traim 8-}
    DEZASTRU, Catastrofal!!!

    Parca blogurile de tip GGT pe care ne invartim de cateva luni sunt ca si revistele de scandal. Si nu stim ce chichite sa mai gasim ca sa ne certam cu cineva, ete nah ca asa'i romanu i pasa de gradina vecinului. Si eu care credeam ca lumea e egoista :-? ca se gandeste doar la propria persoana :)

    Draga GGT,
    Auzi :-?, din nastere stiu. Vrei sa devii jurnalista? Incearca la un ziar local poate iti iese de ceva ;)) Sincer ai avea ce pune la CV:-?

    Stii ... cand ai aparut prima data erai chiar iritanta, de atunci ai mai evoluat esti mai OK. Probabil ti-a crescut si tie o masea de minte... stiu eu. Dar tu! GGT! vad ca :-b iubesti sa fi centrul atentiei, as avea o intrebare.

    Cum a fost pentru tine aceea perioada de pauza in care nu ai mai creat un blog GGT? Cred ca erai chinuita de niste ganduri, nu erai cu constiinta impacata daca nu reveneai nu? ;))

    Sper sa-mi citesti commul :P si iti astept raspunsul la intrebare :), sper doar sa se ridice la nivelul asteptarilor mele :-b

    Ia sa vad:>

  1. Iti raspund si iti zic cam asa:
    1.nu stiu daca vreau sa fiu jurnalista, dar colaborez la o revista. Nu va zic din ce oras sau cum se numeste.
    2.m-am simtit pusa la adapost in perioada aceea, cand toata lumea injura pe toata lumea si aparusera vreo 5 bloguri de gossip.Si totodata am strans informatii pt. cand urma sa revin.
    3.nu iubesc sa fiu in centrul atentiei. Daca ar fi fost asa imi faceam un blog personal si scriam despre mine pana imi iesea pe nas. Iubesc sa ii demontez pe cei care sunt in centrul atentiei si se cred cei mai tari desi nu sunt.
    Sper ca s-a ridicat la nivelul pe care il asteptai comentariu, si daca nu :-? nu prea imi pasa.

  1. Anonim spunea...:

    Bravo GGT! E foarte bine ca vrei sa le discreditezi pe astea care se cred mari si tari si apoi tot ele sunt cu gura! :))
    Alexandra.

  1. *Ioana spunea...:

    da mai e bun raspunsul:> bv

Trimiteți un comentariu