Scandal

marți, 4 ianuarie 2011
Era pe vremuri un blog, cel mai bun blog de ficuri si cred ca primul. A fost o data ca niciodata, dar nu a trait fericit pana la adanci batraneti...sau da?
Era pe vremuri o fata pe care o chema Mmada si era admina acestui blog intitulat FanFicTwilight. Dar aceasta fata s-a trezit ca are lucruri mai importante de facut si a renuntat la blog. I-a dat drumul de pe marginea prapastiei si a cazut cu viteza unui bolovan.
Cine a incercat sa il ridice de la pamant? Pai 2 fete, Alexya si Krisz.




Cine sunt ele?
Alexya este colega de blog cu Ramona pe The Vampire Diaries Romania si scria pe vremuri un fic, parca.
Krisz este colega de blog cu Ramona pe Twilight Lovers Blog si scria si ea un fic.
Doamne, Universul chiar sa invarte in jurul Ramonei? Trecem peste asta la ceea ce ne intereseaza.
Luptand cu morile de vant ca sa ridice blogul din prapastie, aceste 2 fete au organizat un concurs destul de dragut, cu niste premii consistente.
Ce s-a intamplat mai apoi? A iesit un scandal de proportii galactice, de care nu am aflat la timp ca sa particip, dar o sa vi-l povestesc.
Se pare ca Alexya si Krisz nu prea stiu ele cum sta treaba cu blogguiul. Au facut un sondaj care trebuia sa se incheie intr-o anume zi la o anumita ora, dar surpriza: nu s-a incheiat.
Fac un copy paste ca sa intelegeti mai bine:



Se pare că am avut parte de probleme tehnice cu Poll-ul afisat pentru concurs. Deşi a fost setat să se încheie pe data de 26 decembrie la ora 23:59. dovada fiind următoarea :

Am primit o dovadă cum că la ora 00:17 nu încetase încă:


Cred că explicaţia este dată de faptul că Poll-ul este o aplicaţia străină, care funcţionează după alt fus orar, ceea ce noi n-am ştiut.

Problema cea mai mare este că la ora când în regulament precizasem că se va termina concursul era un Spiridus pe locul 1, respectiv Spiridus16, iar când s-a terminat acel sondaj care mergea după alt fus orar, după 9 ore, era altul fruntaş, Spiridus8. Având în vedere că am avut un regulament, decizia mea provizorie este ca Spiridusul de la ora cea mai apropiată când trebuia să se încheie concursul să câştige locul I, anume Spiridus16. Aştept să intre şi Alexya ca să luăm o decizie finală. Ne-ar fi de ajutor şi părerile voastre, pe care le aşteptăm aici. Voi cine consideraţi că ar merita să fie desemnat câştigător de drept ?

Nemultumirea participantilor a fost exprimata in 84 de comentarii acide, care le-a facut pe admine sa le iasa pe nas dorinta de a mai bloggui. Multi au spus ca a fost greseala lor si ca nu se pricep deloc la chestia asta cu blogul. Ele s-au aparat cum au putut, au incercat sa ia decizii bune si sa puna capat scadalului. 

A fost amuzant de privit. Ma intreb acum: inca nu le-a trecut pofta de bloguit?

3 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    Stiu problema cu blogul dar nu consider ca a fost vina lor, indiferent de ce s-a intamplat cu pollul ca a mai continuat ele au precizat foarte clar printr-un post in care a anuntat la ce ora se va incheia si nu putem sa zicem ca participantii nu au fost anuntati, iar din momentul in care avem dovada ca la ora stabilita de ele spiridus 16 era in fata trebuia ca locul 1 sa fie oferit ei, chiar daca spiridus8 se tot certa pe blog sustinand ca premiul era al ei...

  1. Anonim spunea...:

    Daca au gresit, pe viitor sa fie mai atente. E si vina lor, pana la urma. Eu sunt de acord cu tine, GGT, pentru ca asa e corect.

  1. Anonim spunea...:

    Nu vi se pare putin ciudat cum in 9 ore cineva a reusit sa stranga cam 1500 de voturi?:|..

Trimiteți un comentariu