A marturisit: s-a plictisit!

vineri, 14 ianuarie 2011
Ella, care era odata admin pe Twilight-Hot-News, pe vremea cand THN inca se putea numi un blog, s-a sucit, s-a rasucit, s-a eschivat si pana la urma a ajuns sa recunoasca: s-a plictisit de Twilight si de blog.






De unde mult timp blogul a fost madria ei si se lauda peste tot ce blog are ea si cum nimeni nu-i ca ea, acum a ajuns sa nu ii mai pese. Ma intreb: atunci pentru ce au fost toate acele scandaluri, pentru ce a fost munca, daca nu pentru blog?


Dar ce sa faci, asa e la varsta asta, iti trece repede pasiunea :))


Dovada:


Fara suparare. pai ce sa fac...asta e am mai spus'o de n ori..nu ma mai atrage...dar mi'e mila de blog...sincer.:|


De abia astept sa vad care va fi urmatorul blog care o sa cada in prapastie si urmatorul admin plictisit.


XO, XO

7 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    bravo GGT:***ma bucur ca fatuca asta are parte de ceva pe masura neobrazarii ei...elena ne-am saturat de tine fitozoasa ce esti:))o sa sarbatoresc:*

  1. Anonim spunea...:

    :)):)) asta e una din gasca ramonei =))=)) cea anonima de mai sus=))

  1. Anonim spunea...:

    al doilea anomnim de unde stii??deci aici pe blogul asta toata lumea este cu ramona...ce draq?nu poate omul sa aiba o opinie...si asa ca o informatie suplimentara nu sunt anonima de mai sus...dadeti-o draq pe ramona...ca m-am saturat de ea:))peste tot numai de fatuca aia dau...hai pa si un mesaj important:get a life!!!!

  1. Anonim spunea...:

    Hai frate...chiar nu pot sa cred.La inceput cand am intrat in lumea Twilight THN era blogul meu favorit.Dar a decazut rauu.Chiar imi pare rau.
    Si frate GGT are dreptate intr-un post anterios Ramona si-o cere.Desi este adevarat ca si noi prin asta ii cam dam atentie.Dar macar noi nu o ridicam in slavi.Eu tot la parerea mea sunt.Ramona este o increzuta.
    PS: nu sunt nici una dintre anonimele de mai sus

  1. GossipPeople spunea...:

    http://itsgossipro.blogspot.com/2011/01/ggt-s-intors-si-o-vanam.html TE VANAM! AUZI!

  1. -A. spunea...:

    Alta ?! :O Guys , de fapt girls , incetati !!! Nu va mai satura Domnul :))

  1. mIddLe~PrInCeSs spunea...:

    Se pare ca iar te iei de THN..Sa va spun tuturor o chestie: Stiu,am decazut mult din cauza timpului care nu ne-a permis sa postam. Da,am incercat sa ne redresam,dar nu a mers. Sincer,eu vad partea plina a paharului.THN a fost un blog foarte popular,dar toate au un sfarsit. Nu avem nevoie de comentariile rautaciose de la unii gen: "Mama ce nasol blog,chiar imi placea dar acum sunteti praf!"..Nu va place nu intrati.Cel putin eu o sa continui sa postez cand am timp pentru ca atat le datorez fetelor,oricat de fitoasa ar fi Elena,cu mine s-a purtat frumos. Multumesc.

Trimiteți un comentariu