Cea mai buna sciitoare- rezultatele poll-ului

duminică, 2 ianuarie 2011




Voi ati votat si iata ce a iesit. Imi permit sa fac si eu un top personal si 100% subiectiv al blogurilor si al scriitoarelor.
1:Andru
2:Ramona
3:Eve


Si bloguri...
1: sincer locul 1 nu il merita nimeni, il las gol
2:Vampirescrib la egalitate cu Twilight Lovers Blog
3:StiriTwilight

8 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    Iulia scrie foarte frumos si are talent, mie chiar mi-a placut, mai ales pentru ca a iesit putin din sfera "Twilight" cu fanficul ei.
    Gossip girl, ma bucur ca esti mai blanda acum si nu atat de artagoasa, plus ca punctezi foarte bine unele lucruri pe care le fac diverse persoane.
    Bineinteles, Andru si Eve scriu exceptional si ele.. de Ramona n-am citit nimic.

  1. Anonim spunea...:

    Chiar crezi ca Ramona e o scriitoare mai buna decat Eve?!( si ma refer la calitate, nu cantitate;) )

  1. Anonim spunea...:

    ramona fiind clasata pe locul 2? :-j nici pe departe, ggt ar trebui sa cauti si alte scriitoare mai ptn cunoscute sa vezi lucrarile lor te vor uimi, ma deranjeaza ca u te bazezi pe un nr strict de scriitoare probabil ca le cunosti mai bine si sti mai multe despre ele, ca sa le pui pe acest podium :-? cauta si vei gasi si alte fete cu bun simt, fara a fi implicate in vreun scandal, avand lucrari excelelnte si fiind rezervate , fara a fi cunoscute in aceeasi masura ca cele mai sus :-??

  1. Eve are mult umor, dar deja se lungeste cu povestea aia si m-am plictisit. Ramona din cate am vazut eu se axeaza mai mult pe drame si unele din ele ii ies bine. Nu pun accentul pe cantitate, am auzit ca a scris multe dar eu am citit doar 3. Ramona e in multe feluri si ma refer la feluri naspa, prin fata ochilor imi trec multe barfe dar totusi la scris se pricepe. Haideti sa dam cezarului ce e al cezarului.

  1. Anonim spunea...:

    Okay , GGT and everyone ! Cu tot respecul si anonimitatea mea , as vrea sa imi expun si eu umila parere , privind din prisma cititorului implicat si critic :P .
    Cele doua "sondaje" sau cum sa le zic ... sunt cam dubioase :D . No offense , dar Andru , BibbyEllen si Eve nu sunt pe nicaieri acolo , in schimb sunt altele (nu comentam aici) . Ciudat , sincer , ori lumea petrece in vacanta atat de mult timp in fata ecranului incat nici nu mai vede bine , ori ... "restul" au pus toata familia sa le voteze (fara suprarari , va rog , imi exprim doar o simpla parere , nu urmaresc scandal ! ) . Andru 3 voturi ?! M-a pufnit rasul , nu va suparati :P. Inca o varianta , adeptii acestui blog nu prea apreciaza valoarea ...
    And GGT , aproape de acord cu topul tau personal , o singura observatie . Nu consideri ca BibbyEllen merita un loc bine sculptat acolo ? Face parte din elita acestei blogsfere de scriitori :) .
    *De Ramon nu comentez , nu ii urmaresc scrierile .*
    Pacat ca Krisz nu a fost nominalizata la poll , merita pana la ultimul cuvant tastat ...
    P.S. : Repet , nu-mi satiti in cap :)) .

  1. Si mie mi s-a parut dubios ca Andru nu a avut voturi dar atat ea cat si Eve si Bibby Ellen au fost in poll dar nu s-au clasat, uita-te in josul paginii unde sunt toate pollurile. Iar una dintre scriitoare a avut 10 voturi intr-un minut, ceea ce mie imi suna ca o lista de messenger care a primit un mass si a intrat sa voteze.

  1. Anonim spunea...:

    Da , stiu ca au paricipat la poll . Spuneam ca nu sunt "pe nimecaiei" din privinta voturilor . Nereasliste rezultatele , ma mira totusi ... :P .

  1. Traiasca lista de messenger care intra si voteaza :|

Trimiteți un comentariu