Mare iubire, mare!!!

marți, 11 ianuarie 2011
Mare iubire, mare pe creatoarele blogurilor http://iloveneverthink.wordpress.com/ si http://iloveramonasfiction.wordpress.com.


Imi amintesc de melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=qWQgIRe0jhs





Daca despre al doilea blog stim ca este facut de Alexya si Alexa, acoiltele Ramonei care o incurajeaza in cele mai nebunesti idei, despre primul blog nu stim nimic. Persoana care l-a infiintat e anonima si culmea e ca in momentele in care Eve era activa pe blog, era si fetiscana aia acolo, dar cand Eve a disparut, s-a evaporat si "fana" ei. Cam mare coincidenta, nu credeti?


O sa gasiti pe blogurile astea interviuri si tot felul de dulcegarii care mie una imi intorc stomacul pe dos, deci fiti pregatiti.

5 comentarii:

  1. Anonim spunea...:

    =))=)))) cat de prost sa fi sa faci un blog despre o persoana si sa il tot pupi in cur in "direct" , frate alexya si alexa chiar daca sunteti prietenele ei, de ce nu va bucurati pt prietena voastra fara sa ne impartasiti noua tampeniile =)) adica nu cred ca intra cineva zi de zi sa o tot vada pe "modesta" de ramona cum ne saluta =)))=)) faza cu autograful e expirata acum cand am vazut blogul daca inainte credeam ca e infumurata acum e ...:| n-am cuvinte sa o exprim =))=)) ii place si ei daca nu i-ar placea numai dadea interviri si video-urile acelea =))))
    deci mor, pe bune ramona spune-le sa stearga blogul daca ele te tot pupa in cur (pupincuriste) nu trebuie sa ne oribilam noi x_X

  1. Anonim spunea...:

    frate astea sunt niste chestii facute de niste pustoaice care si-au gasit si ele idolii =)) o sa creasca si o sa stearga blogurile, dar pana atunci lasati-le in pace, daca nu va place nu intrati

  1. Anonim spunea...:

    dar de eve ce ziceti? va dati seama cat de mult prea sa fie celebra daca si-a facut singura blog in care se venereaza?

  1. Bianca spunea...:

    Daca la inceput nu am vrut sa zic nimic..ei bine,de acuma imi este clar.Ramona chiar ca se crede mare vedeta.De ultima data si pana acum am vazut destule stiri ca sa ma lamuresct.Si de ce nu s-ar crede vedeta daca exista copile ca astea care cum a zis si prima anonima ''o pupa in cur'' atata.
    Si fetele alea daca au fost asa impresionate de ea inseamna ca daca citesc o carte adevarata cu o poveste originala si expresiva sunt deja date pe spate ,ce,asta e putin spus.

  1. Anonim spunea...:

    Eu nu cred ca Eve si-a facut blog prin care se lauda singura.Clar,nu. Am inceput s-o cunosc,am mai vorbit cu ea, si nu e genul de persoana care face astfel de lucruri. E destul de ocupata cu facultatea, daramite sa-si mai faca un blog aiurea!
    Alexandra.

Trimiteți un comentariu